Ingredient note: Choose a roughly 1 ½ pound butternut squash to obtain 4 cups of raw cubed squash.
Preheat oven to 425°.
Peel, deseed, and cube squash. In a medium bowl, toss the squash with melted butter, salt, cinnamon, and nutmeg.
Arrange in a single layer on a rimmed baking sheet, and roast for 15 minutes. Remove from the oven and toss the cubes for even roasting. Roast for another 8-10 minutes, or until tender. Serve warm; one serving is ½ cup of cooked cubed squash.
Cooking Tip
INFOLETTRE ATKINS
Merci pour votre présentation ! Vous avez été ajouté à notre liste!
Avec l’approche nutritionnelle AtkinsMD, le décompte net AtkinsMC est calculé en soustrayant le nombre de grammes de fibres et de polyols (comme la glycérine et les alcools de sucre) du nombre total de grammes de glucides contenu dans les aliments entiers. Ce calcul correspond au concept voulant que les fibres et les polyols ont des répercussions minimales sur le taux de glycémie dans les quantités dans lesquelles on les retrouve dans les produits.
This site uses essential cookies to function. It also uses non-essential cookies for marketing and advertising. For more information please see ourPrivacy Policy.
This site uses essential cookies to function. It also uses non-essential cookies for marketing and advertising. For more information please see ourPrivacy Policy.